Jóga Eva

Menu

VIDEOKURZY REHABILITAČNÍ JÓGY RŮZNÉHO ZAMĚŘENÍ:

- cvičíte v pohodlí svého domova
- ulevíte od bolestí zad, šíje, kyčlí...
- pozice si krásně nastavíte díky podrobným instrukcím lektorky (14 let praxe)
- jógové pozice se naučíte provádět fyziologicky, svému tělu tak maximálně prospějete
- pochopíte, jak NEcvičit a jak si pozice individuálně přizpůsobit
- podle videí můžete cvičit opakovaně dle časových možností

Vítejte ve světě jógy!

"Jsem lektorka jógy, dvojnásobná maminka a také velká nadšenkyně do vzdělávání sebe i ostatních:-). 
Působím v Brně a na Tišnovsku, kde pořádám
KURZY JÓGY pro začátečníky i pokročilé, pro těhotné i po porodu, vitální-hormonální jógy, INDIVIDUÁLNÍ LEKCE JÓGY a SEMINÁŘE. Dále pořádám vícedenní POBYTY S JÓGOU na různých místech naší země. Nabízím také VIDEOKURZY různého zaměření. 
Zaměřuji se na jógu s principy zdravého pohybu na anatomických základech, s prvky fyzioterapie, přitom ve spojení s úžasnou jógovou filozofií. 
Naučím Vás, jak vnést zdravý pohyb a přítomný okamžik nejen do jógových pozic, ale především do každodenního života. 
Na lekcích se na Vás budu těšit."
♥ Eva Hrdličková

Reference:

Petr G.:  "Evi, moc rád bych poděkoval ženě, která mě k józe přivedla, ale hlavně Vám, za čas a ochotu se věnovat online nám všem. Jóga je opravdu to, co dokáže hravě vykompenzovat hodiny sportování, protáhnout, posílit tělo i mysl.
V mém případě jednou za čas z důvodu ztuhlosti absolvuji rehabilitace. Těsně před začátkem covidového období jsem na tom byl dost zle. Nyní musím konstatovat, že se cítím perfektně. Ostatně doktorkou mi byla jóga doporučována několik let 😂
Děkuji a přeji, ať se daří 🍀, Petr"

Katka M.: "Ahoj Evi, smekám před Tebou, víkend byl úžasný. Už jsem byla na více jógových pobytech, ale takto dobře propracovaný a do detailu promyšlený byl jen jeden, a to ten Tvůj. Moc se mi líbí Tvůj komplexní přístup. Je poznat, že to děláš srdcem!
K dokonalému zážitku přispělo také prostředí Antariku. Krásně zvolené místo se silnou energií. 
Těším se, že se zase někdy někde potkáme!" 

Petr K.:"Parádní lektorka . Úžasně celostní, zodpovědný a přitom lidský přístup. Eva je na dobré cestě splnit svůj plán, aby i jako stoletá prababička pořád předcvičovala (nejen) pro mlade:-)." 

Iva K.: "K Evě jsem začala chodit na těhotenskou jógu a naprosto jsem se nadchla pro způsob, jakým vede lekce, a dokonce mě Evička inspirovala natolik, že jsem se rozhodla stát se lektorkou jógy. Lekce s Evou jsou báječné, všem doporučuji!"